Over Coffee Experience

Koffie: ’s Werelds populairste en meest gedronken warme drank, zowel thuis als in de horeca. Waar de afgelopen jaren ‘coffee on the go’ een veel gezien fenomeen was, is nu kwaliteit weer écht belangrijk geworden. Een kopje koffie staat gelijk aan een rustmoment. Even een pauze uit de hectische maatschappij als hoe wij die nu kennen.

Over Coffee-Experience

Wat is de Coffee Experience?

De koffiespecialiteit, besteld van een door u ontworpen koffiekaart, wordt geserveerd in een chique kopje. Op het schoteltje ligt een smakelijk koekje met het logo van uw onderneming op de verpakking. De hete koffie verspreidt de karakteristieke geur van versgebrande bonen. Nog ver na de laatste slok geniet uw klant van de rijke smaak: wéér een geslaagde koffiebeleving.

Coffee Experience biedt u en uw klanten een ware beleving in de wereld van koffie en thee. Kies één van de professionele koffie- of theeconcepten en wij nemen u mee op ontdekkingsreis door verschillende smaken, exclusieve apparatuur en de lekkerste en heetste trends. Van het branden van de koffiebonen tot aan het uitzoeken van het perfecte lepeltje voor uw cappuccino: wij zijn ervan overtuigd dat al deze elementen onderdeel zijn van één grote koffiebeleving. Een beleving die wij graag voor u faciliteren.

Waarom Coffee Experience?

Met Coffee Experience, bent u voorzien van een totaaloplossing. Alle componenten vindt u bij ons onder één dak. En dat gaat veel verder dan alleen het uitzoeken van de meest geschikte boon of koffiemachine. Wij verzorgen o.a. kwaliteitscontroles, trainingen voor uw barista’s, koffiekaarten op maat en kleding voor de bediening. Een advies volledig op maat voor uw onderneming.

Wat maakt Coffee Experience bijzonder?

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben we vier kant-en-klare concepten gelanceerd: Caffè Mondiano, Caffé Musetti en Le Piantagioni Del Caffè en My Estate Coffee. Elk concept met haar eigen kracht.

Mochten deze formules niet passend zijn voor uw organisatie, dan ontwikkelen we toch samen met u een geheel eigen concept via Your brand, Your blend & Your style, een unieke service in Nederland!

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialist vertelt u –uiteraard onder het genot van een kopje koffie- graag alles over dé Coffee Experience.